Let op! Wij zijn een ophaaldienst en rekenen geld voor het ophaal van grofvuil - Wij zijn niet van gemeente Amsterdam

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com

Pinterest

Social List

Kerstboom laten ophalen

Kerst is over en oud en nieuw is ook over. Tijdens de kerst 2020/2021 haalt Grofvuil Amsterdam alle kerstbomen op voor alle particulieren en bedrijven en onderwijsinstellingen. Wij starten hiermee op 1 januari 2020 en eindigen tot er geen kerstboom meer is in regio Amsterdam. 

inzamelingen kerstboom 

De normale inzameling zal vanaf 4 januari 2021 gaan starten maar wij beginnen er eerder mee. Let op! Dit is een betaalde dienst en er zijn kosten aan verbonden voor het ophalen van de kerstboom. De kosten zijn 70 EUR per kerstboom en 100 EUR voor twee kerstbomen. Wij zijn niet van de gemeente. Voor de gemeente moet u 14020 bellen. Helaas zien wij Amsterdam in januari 2021 veranderen in een puinhoop vandaar dat wij een kerstboom ophalen dienst zijn begonnen. 

Kerstboom ophalen in regio Amsterdam

kerstboom ophalenWij halen naast Amsterdam ook grofvuil op in de volgende steden: Almere, Haarlem, Badhoevedorp, Zaandam, Zaanstad, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Lisse, Amstelveen, Utrecht, Den Haag. Wij halen uw kerstbomen ook in de avonden op. Wij werken ook op zaterdag en zondag.

Kerstboom versieringen

Haal wel alle versieringen van de kerstboom weg en zorg dat de kerstboom leeg is. De overige spullen kunt u in een verhuisdoos doen. U kunt hier verhuisdozen kopen voor versieringen van de kerstboom.

Kerstboom in school

Wij halen ook voor kinderopvang en scholen de kerstbomen op. Ook voor onderwijsinstellingen zoals middelbare scholen en hogescholen kunnen wij ook kerstboom ophalen. Maak daarom een afspraak en wij zorgen dat u van uw kerstbomen af bent.

Schone stad van Amsterdam

Het belangrijkste voor de Grofvuil Amsterdam  van  is natuurlijk dat de stad  van Amsterdam er netjes uit blijft zien. Dus, als u kerstbomen heeft, zorg er dan ook voor dat u met de Grofvuil Amsterdam  een afspraak maakt over het ophalen. Alleen dan houden we met z’n allen het centrum schoon en voor toeristen aantrekkelijk, en leefbaar voor ons als inwoners zelf. Want dat is toch ook wat we met z’n allen willen en waar we naar moeten streven? 

Chat openen
Whatsapp uw grofvuil