Let op! Wij zijn een ophaaldienst en rekenen geld voor het ophaal van grofvuil - Wij zijn niet van gemeente Amsterdam

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com

Pinterest

Social List

Grofvuil Amstelveen

grofvuil ophalenHeeft u grofvuil of huishoudelijke afval en zoekt u hiervoor een afvalbedrijf ervoor? Dan bent u bij het juiste adres. Wij halen alle soorten grofvuil in Amstelveen en omstreken. Bent u bijvoorbeeld uw woning aan het opruimen en komt u veel huishoudelijke spullen tegen die u niet meer nodig heeft? Of bent u bezig uw woning aan het verbouwen en heeft u bouwafval of sloopafval dan kunt u ons inschakelen voor uw grofvuil.

Afspraak maken grofvuil ophalen

Gemeente Haarlem haalt geen bouw of sloopafval op. Onze grofvuildienst haalt wel bouw en sloopafval op in regio Amstelveen of Ouderkerk aan de Amstel of Haarlem.  Wij halen alle soorten grofvuil op zoals huishoudelijke spullen, witgoed (zoals wasmachines of koelkast), bruingoed (kasten of een bank of een bed), Karton en papier, spiegels en overige grofvuil.

Maak hier online een afspraak voor ophalen van uw grofvuil in Amstelveen

Bedrijfsafval Amstelveen ophalen

grofvuil ophalenWij halen ook voor bedrijven en ondernemers bedrijfsafval en bedrijfsgrofvuil op.  Wij halen ook bedrijfsafval voor scholen, onderwijsinstellingen en voor kinderopvangen op. Kortom, elke bedrijf of een particulier kan bij ons hun grofvuil door onze bedrijf laten ophalen.

Tarieven grofvuil laten ophalen

Gemeente Amstelveen hanteert dure tarieven voor het ophalen van de grofvuil in regio Amstelveen. Bij ons betaalt u vele malen goedkoper en wij zijn flexibel en wij halen uw grofvuil zeven dagen per week op. Voor bedrijven en instellingen kunnen wij zelfs de grofvuil in de avonduren ophalen.

Bekijk onze tarieven voor het ophalen van uw grofvuil in regio Amstelveen

Wij hanteren de richtlijnen bij het ophalen van uw grofvuil tijdens de coronavirus of lockdown.

 

Chat openen
Whatsapp uw grofvuil