Let op! Wij zijn een ophaaldienst en rekenen geld voor het ophaal van grofvuil - Wij zijn niet van gemeente Amsterdam

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com

Pinterest

Social List

De combinatie grofvuil Amsterdam. Het gaat de laatste jaren steeds beter. Stel: je hebt in Amsterdam een mooi appartementje gekocht, maar blijft na het verbouwen zitten met een berg grofvuil.  Grofvuil Amsterdam haalt in heel Amsterdam west uw grofvuil op zoals in Amsterdam west, Amsterdam westerpark, Amsterdam Bos en Lommer, Jordaan. 

In bepaalde delen van Amsterdam kun je dit grofvuil op bepaalde momenten gewoon aan de straat zetten, Grofvuil Amsterdam zorgt dan voor dat dit grofvuil wordt opgehaald.

Ook kun je het grofvuil natuurlijk zelf wegbrengen. Daarvoor zijn er in Amsterdam verschillende speciale inzamelpunten.  Wij rekenen wel kosten voor het ophalen van uw grofvuil in Amsterdam west

grofvuil-amsterdam-west

Online Afspraak maken of wegbrengen

Het is daarbij wel van belang dat je een afspraak maakt om jouw grofvuil op te laten halen op deze dag. Dat kan door een belletje te plegen met de klantenservice van Grofvuil Amsterdam. Wij komen direct  uw grofvuil ophalen en u bent uw grofvuil kwijt. 

Boete grofvuil Amsterdam

De boete voor het verkeerd aanbieden van grofvuil Amsterdam is 95 EUR voor particulieren en 495 EUR voor bedrijven! Wees verstandig en laat uw grofvuil door Grofvuil Amsterdam ophalen.

Je kunt dan op de dag dat het grofvuil bij jou in Amsterdam opgehaald wordt, het grofvuil bij jou voor het huis op de stoep zetten.. Je moet daar wel betalen voor je grofvuil. De kosten hiervan vallen echter reuze mee.

Minder opgeruimd

Omdat er in Amsterdam stadsdeel West wat verandert op het gebied van grofvuil, zou het kunnen gebeuren dat de straten in West in een korte periode wat minder goed opgeruimd kunnen lijken. Het zou natuurlijk zo maar kunnen dat meerdere mensen in West het grofvuil op de verkeerde datum aan de straat zetten. De mensen in Amsterdam stadsdeel West wordt gevraagd begrip voor deze situatie te hebben. Als het goed is, is na een korte periode van wennen iedereen gewend aan de nieuwe ophaalmomenten van grofvuil in West. Eerder heeft de gemeente Amsterdam al in andere delen van de stad deze wijzigingen doorgevoerd. Daar hebben de inwoners de nieuwe situatie snel door. De beleidsbepalers van Amsterdam West gaan er vanuit dat het ook in dit stadsdeel geen problemen op zal leveren.

Verhuisservice Amsterdam

Wij bieden ook een verhuisservice aan voor verhuizingen in Amsterdam.  Grofvuil Amsterdam doet ook aan woning ontruimingen na overlijden van een persoon. Wij werken hiervoor met een professionele verhuisbedrijf Amsterdam

 

Chat openen
Whatsapp uw grofvuil