Let op! Wij zijn een ophaaldienst en rekenen geld voor het ophaal van grofvuil - Wij zijn niet van gemeente Amsterdam

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com

Pinterest

Social List

Het stond bovenaan het bord bij de ingang geschreven: grofvuil Amsterdam Oost. Druk was het echter niet bij het afvalpunt. Stadsdeel Oost is een prachtig deel van Amsterdam, de inwoners willen helaas nog wel eens hun grofvuil zo maar aan de straat zetten. Het is niet alleen in Amsterdam Oost waar dit gebeurt, maar ook in de rest van de stad. Toch blijkt het probleem in Oost iets groter te zijn dan in andere delen van Amsterdam. De gemeente Amsterdam wil dit probleem met grofvuil zo goed mogelijk aanpakken. Daarom is er voor de inwoners van Amsterdam Oost een speciale oplossing voor het ophalen van grofvuil bedacht.

grofvuil-amsterdam-oost

Grofvuil Amsterdam oost ophalen 

Elke wijk in stadsdeel Oost heeft een speciale ophaaldienst voor grofvuil.  Wij van Grofvuil Amsterdam halen uw grofvuil bij uw woning op of u kunt dan buiten aan de straat ophalen. U dient hiervoor een online afspraak te maken met onze klantenservice.  

Bedrijfsafval Ophalen

Wij halen voor bedrijven, kantoren, scholen, onderwijsinstellingen, winkels  bedrijfsafval en grofvuil op.  Maak hiervoor een afspraak met onze klantenservice in Amsterdam oost.  Voor het ophalen van uw bedrijfsafval  moet u waarschijnlijk wel een vergoeding betalen. Dat verschilt echter per type afval en hoeveelheid.

Kringloopwinkels

Kortom: u heeft als inwoner van Amsterdam Oost niks te klagen als het gaat om het kwijtraken van uw grofvuil. En als u even niet weet waar u ermee heen moet: in Amsterdam, en ook in Oost, zijn voldoende kringloopwinkels waar u uw oude meubels kwijt kunt. Vaak komen ook die winkels gewoon bij u aan de deur uw spullen ophalen.

Chat openen
Whatsapp uw grofvuil