Let op! Wij zijn een ophaaldienst en rekenen geld voor het ophaal van grofvuil - Wij zijn niet van gemeente Amsterdam

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com

Pinterest

Social List

Grofvuil tijdens lockdown

grofvuil-amsterdam-centrumTijdens de lockdown die ingesteld is door de overheid zijn de meeste winkels dicht tot en met 19 januari 2021. Wij halen nog steeds uw grofvuil op en hanteren de richtlijnen van de RIVM. Dat houdt in dat wij de regels opvolgen van de overheid.

Wij halen in heel Amsterdam uw grofvuil op zoals in Amsterdam centrum  of Amsterdam Osdorp.

Richtlijnen voor onze klanten

Wij vragen onze klanten om alle grofvuil netjes aan de kant van de weg te plaatsen. Mocht u niet in staat zijn om uw grofvuil te brengen naar beneden dan kunt u bij ons verhuizers inhuren zodat wij uw grofvuil brengen naar de stortplaats. Zie hiervoor onze tarieven (klik hier).   Houd afstand van onze medewerkers en wij zullen uw grofvuil zorgeloos wegbrengen naar de stortplaats.
 

Bedrijfsafval Amsterdam

Grofvuilamsterdam.nl haalt ook bedrijfsafval op en elke bedrijf kan bij ons terecht. Wij halen bedrijfsafval of grofvuil 7 dagen per week bij u op. Ook tijdens de coronavirus of een lockdown. Wij hanteren hiervoor de regels van de RIVM en zorgen voor een veilige afvoer van uw grofvuil.

Verhuisservice 

Voor verhuisservice of een woningontruiming in Amsterdam geldt ook tijdens een lockdown dat er nog steeds verhuist kan worden.

Chat openen
Whatsapp uw grofvuil